nieuws

Restaurant overvallen door Halloween-ganger

Horeca

Het in de Verenigde Staten populaire feest Halloween is bij een restauranthouder even een stuk minder geliefd. Restaurant Steak and Shake in Orange Country in Florida werd vorige week overvallen door een gewapende man, verkleed in een halloween-kostuum.

De man kwam in de speciale uitdossing het restaurant binnen. Hij eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld van een restaurantmedewerker. Vervolgens sprong hij door het raam van de drive-thru en verdween. Bij de overval raakte niemand gewond. De ‘halloween-overvaller’ is nog voortvluchtig.

Het is niet de eerste keer dat een overvaller verkleed is in kledij behorend bij een familiefeest. Regelmatig verkleedde overvallers zich eind december als kerstman om een horecazaak of winkel onaangenaam te verrassen. Maar voor zover bekend is het de eerste keer dat een overvaller zich verkleed in typische halloween-kleding.

Reageer op dit artikel