nieuws

Sinterklaas metamorfose bij Gerritsen theatercostuums

Horeca

Iedereen kent ze wel, die nep-sinterklazen: scheef zittend op een paard, met een afzakkende baard en een kostuum in een ondefinieerbare kleur rood.`Die (hulp)Sinterklazen hebben hun paard duidelijk niet geparkeerd bij Gerritsen Theatercostuums,’aldus het grootste kostuumverhuurbedrijf van Nederland.

Dit Amsterdamse bedrijf transformeert al sinds 1930 mensen naar traditionele Sinterklazen en Zwarte Pieten. Inclusief professionele schmink, baard en prachtige kledij. ‘Zeven dagen per week verlaten honderden Goedheiligmannen in december het pand van Gerritsen. Kinderen en ouders opgelet: Nederland wordt overspoeld door échte Sinterklazen!’Voor meer informatie en online reserveren sinterklaasverhuur.nl

Reageer op dit artikel