nieuws

Spotgoedkope restaurants steeds populairder

Horeca

Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar eetgelegenheden waar ze voor 10 euro een maaltijd kunnen nuttigen. Dat zegt initiatiefnemer Neil Simmons van de nieuwe website Stadshap.nl. De site bevat zevenhonderd restaurants en eetcafés met goedkope maaltijden en wil de komende tijd nog flink groeien.

‘Iedereen klaagt er de laatste jaren over dat uit eten gaan hartstikke duur is. Maar dat hoeft helemaal niet. Je moet gewoon weten waar je moet zijn’, aldus Simmons in De Telegraaf. Volgens de bedenker slaat de site flink aan. ‘Dat verbaast ons niets. Wij zijn hiermee begonnen omdat we zelf in een nieuwe stad de weg naar de goedkope tentjes niet wisten te vinden.’

Op de site staan ruim zevenhonderd horecazaken die één gang serveren voor maximaal tien euro of twee of meer gangen voor 12 euro. De website www.stadshap.nl is sinds kort in de lucht. De site is begonnen met het in kaart brengen van eetgelegenheden in studentensteden en breidt verder uit.

Reageer op dit artikel