nieuws

The College Hotel wint Prix Villegiature Paris

Horeca

The College Hotel, het opleidingshotel van het ROC Amsterdam, heeft maandag de prestigieuze award Prix Villegiature Paris in de categorie: Best Hotel Interior Design in Europe in ontvangst mogen nemen.

De prijs is door de Franse minister van cultuur en communicatie Renaud Donnedieu de Vabres uitgereikt aan FG-stijl. Dit Amsterdamse bureau voor binnenhuisarchitectuur heeft voor het ROC van Amsterdam het interieur van The College Hotel ontworpen.

De jury, bestaande uit journalisten van vooraanstaande Europese media en directieleden van de grote Europese hotels, is van mening dat The College Hotel deze award meer dan verdiend heeft. Het is de belangrijkste Europese design award voor de hotelbranche en wordt eens per jaar in Parijs in het bijzijn van gasten uit de Franse politiek, executive managers van toonaangevende Europese hotels, architecten en VIPs uit de wereld van kunst en cultuur uitgereikt.

The College Hotel is een opleidingshotel, gevestigd aan het Roelof Hartplein te Amsterdam. Per dag lopen ruim 80 leerlingen van het ROC van Amsterdam, vanuit de afdelingen hotelschool, brood & banket en toerisme, stage in dit viersterren hotel.De leerlingen worden aangestuurd door een professioneel managementteam van The Stein Group. De doelstelling van The College Hotel is de internationale hotelwereld te voorzien van goed opgeleide jonge professionals.

Reageer op dit artikel