nieuws

Verhaaf Party Catering wordt onderdeel van Jaarbeurs Catering Services

Horeca

Door middel van het ondertekenen van de intentieverklaring tot overname heeft Jaarbeurs Catering Services (JCS) deze week haar marktaandeel in de partycatering markt met Verhaaf Party Catering uit Hoofddorp fors uitgebreid. Samen met haar bedrijven Frans Kuil Catering, Taat & de Regt, Grand Catering en Verhaaf Party Catering wordt JCS nu in de gehele Randstad sterk vertegenwoordigd.

Verhaaf Party Catering heeft zich met zestig jaar ervaring ontwikkeld tot een middelgrote party cateraar, die zich met name onderscheid op haar culinaire en organisatorische kwaliteiten. Spraakmakende locaties als het Rijksmuseum in Amsterdam, het Van Gogh Museum, Salonboot Prins van Oranje en het Haagsche Stadspaleis Het Spaansche Hof behoren tot de exclusieve locaties van Verhaaf Party Catering. Met deze overname gaat ook het organisatiebureau – Peters & Ter Linde Business Events – binnen de organisatie van JCS vallen. De huidige directie van Verhaaf Party Catering – gevormd door Henk Kroneberg en Frank Kuitert – blijft verantwoordelijk voor het aansturen van de beide bedrijven

Reageer op dit artikel