nieuws

Weer aanhouding in zaak cateringontvoering

Horeca

De politie en het Openbaar Ministerie hebben in Brazilië opnieuw een verdachte in de ontvoeringszaak van cateraar Claudia Melchers van cateringbedrijf CMC aangehouden. Het gaat om de 49-jarige Izaan M.

M. werd zondag in Rio de Janeiro aangehouden, zo maakte de politie maandag bekend. Hij werd al enkele weken gezocht. M. zou een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontvoeringszaak van cateringondernemer Melchers.

In Nederland zitten in verband met de ontvoering van Claudia Melchers drie verdachten vast. Het gaat om de 46-jarige Lorenzo M., de neef van de zondag gearresteerde Izaan, de 37-jarige Quentin W. en de 44-jarige Patricio W. Deze verdachten werden op Curaçao aangehouden en naar Nederland overgebracht.

Cateraar Claudia Melchers werd 12 september door drie mannen ontvoerd uit haar woning in Amsterdam. De daders vroegen 300 kilo cocaïne in ruil voor haar vrijlating. Melchers werd na ruim 48 uur vrijgelaten in Arnhem. Ze werd vastgehouden in een bungalowhuisje Landal Stroombroek in het Gelderse Braamt.

Reageer op dit artikel