nieuws

21 nieuwe cafes stormen Top 100 binnen

Horeca

In totaal bevat de Café Top 100, 21 nieuwe binnenkomers. Hoogste nieuwkomer is Bolle in Tilburg op plaats 46. Dit café revancheert enorm op de smadelijke aftocht vorig jaar. Een jurylid merkte op dat ‘het energieke personeel zich de benen uit het lijf rent om het gemêleerde publiek de hele dag door goed te bedienen.

Dit jaar is de anonieme vakjury ook erg tevreden over café Bruxelles in Breda op plaats 51. De derde hoogste binnenkomer is De Beurs in Meppel op plaats 56.

Dalers zijn er natuurlijk ook. Kobus Kuch in Delft klettert naar beneden van 32 naar 100. Ook Hesp in Amsterdam duikelt van plaats 25 naar 82. Verder zijn er 21 cafés die het veld hebben moeten ruimen voor de nieuwkomers.

De volledige lijst staat vanaf vanmiddag op internet: www.cafetop100.nl. De juryrapporten zijn vanaf morgenochtend (25 november) te downloaden op diezelfde site. De prestigieuze papieren editie met uitgebreide recensies, overzichten en interviews wordt vrijdag bezorgd bij de abonnees.

Lees meer over de Café Top 100 op www.cafetop100.nl

Reageer op dit artikel