nieuws

Geld voor susteam in disco’s nodig

Horeca

Voor horecaondernemers die samen met de politie toezicht houden op jongeren in discotheken en cafés, moet meer geld komen. Dit omdat de zogeheten susteams erg succesvol zijn. Dat vindt de VVD-fractie in het Zeeuwse Zierikzee.

Dat meldt de regionale krant PZC. De VVD wil voor 2006 een eenmalig bedrag van 3.500 euro beschikbaar stellen voor het project in de Zeeuwse stad. Komt het geld er niet, dan dreigen de susteams te verdwijnen. Wanneer het geld wel op tafel komt, dan wil de partij een studie naar welke bedragen er structureel ingezet moeten worden.

Susteams in het uitgaansleven van Zierikzee houden jongeren aandachtig in de gaten. Ze staan daarbij in nauw contact met politie, gemeente, bedrijfsleven en andere betrokken organisaties. De teams zijn erg succesvol en voorkomen behoorlijk wat narigheid in het uitgaansleven van Zierikzee.

Reageer op dit artikel