nieuws

Mode trade event ‘X-POV’ verplaatst

Horeca

Organisator Ahoy’ verplaatst de eerste editie van de nieuwe modevakbeurs X-POV (Extreme Points of View on Fashion) in verband met enorm aanbod van beurzen in één weekend, naar zondag 22 en maandag 23 januari 2006.

De eerste editie van het innovatieve X-POV vindt plaats in Ahoy’ Rotterdam en richt zich op het midden tot middenhoge segment en biedt exposanten en bezoekers een gedegen vakbeurs in een hele nieuwe multimediale wereld. Nieuwe collecties, trendpresentaties en ‘netwerken’ staan centraal tijdens het trade event, maar er is ook ruimte voor eigentijdse merkbeleving door inzet van moderne presentatietechnieken. Drie themapodia, City Life, Art & Culture en Social Life, bepalen met hun eigenzinnige uitstraling het beeld van de beursvloer. In elk segment (dames, heren en jeans) biedt het podium plaats aan shows en entertainment. Potentiële exposanten zijn agenturen, producenten, distributeurs, importeurs, ontwerpers en franchisegevers. De bezoekersdoelgroep bestaat uit detaillisten, inkopers, etaleurs, stylisten en moderedacteuren.

Reageer op dit artikel