nieuws

Politie pakt wapens bij De Peppermill

Horeca

De politie in Zuid-Limburg heeft een ruime hoeveelheid wapens in beslag genomen bij een preventieve fouilleeractie in de directe omgeving van de bekende discotheek De Peppermill. 141 voertuigen met daarin 419 personen werden gecontroleerd.

De controle vond plaats in het veiligheidsrisicogebied aan de Beitel in Heerlen. Onder het uitgaanspubliek vond de politie in zeventien gevallen verboden voorwerpen. Het ging hierbij om knuppels en pepperspray. Tegen de bezitters van de wapens is proces-verbaal opgemaakt.

Ook vond de politie drugs. Bij een 23-jarige inwoner uit Schimmert werd een zestal xtc-tabletten aangetroffen. De politie nam de drugs in beslag en stelde de bezitter een proces-verhaal in het vooruitzicht.

Reageer op dit artikel