nieuws

Slagharen sluit seizoen af met bezoekersrecord

Horeca

Attractiepark Slagharen heeft het seizoen afgesloten met een bezoekersrecord. Ruim 1,4 miljoen gasten passeerden dit jaar de toegangspoorten van het evenementenpark in Overijssel. Het park, dat zondag het seizoen afsloot, trok ruim 100.000 bezoekers meer dan in 2004. Een van de trekkers dit jaar was de lichtjesparade, meldde het park maandag.

,,We zijn vooral de twee laatste weken van dit seizoen overdonderd door de grote aantallen bezoekers”, zei een woordvoerster. De drukte de laatste weken leidde tot lange files in het dorp Slagharen. ,,Absurd gewoon, dit heeft al onze verwachtingen overtroffen.” Het attractiepark begon 43 jaar geleden als recreatieoord waarbij ritjes op pony’s werden aangeboden. Slagharen is de laatste jaren opnieuw ingericht en behoort momenteel tot de topdrie van attractieparken in Nederland.

Reageer op dit artikel