nieuws

Vis vergiftigt restauranthouder

Horeca

De eigenaar van het Spaanse restaurant Esquina in Amsterdam is opgenomen in het ziekenhuis toen hij het aquarium in zijn eetzaak wilde schoonmaken. Een giftige siervis was de boosdoener bij het kolderieke en enigszins macabere voorval.

Dat meldt De Telegraaf. Tijdens het schoonmaken van het meterslange bassin barstte het glas van het aquarium waardoor de hele zaak onder water kwam te staan. De stervende koraalduivel had het water zo ernstig vergiftigd de horecaondernemer voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Dit omdat hij is aanraking kwam met het vergiftigde water.

De eigenaar van de eetgelegenheid heeft nog wel geprobeerd enkele andere vissen uit het aquarium te redden. De oorzaak van het barstende visbassin wordt gezocht in glibberige stenen in de glazen bak.

Reageer op dit artikel