nieuws

Voor Sodexho Education alleen nog maar biologische melk

Horeca

Sodexho Education biedt vanaf dinsdag 15 november op alle onderwijsinstellingen in Nederland 100% biologische melk aan. Dit betekent dat dagelijks een potentieel van meer dan 170.000 jongeren die gezonde én lekkere melk kunnen drinken! Biologische melk is op zo natuurlijk mogelijke wijze verkregen en is daardoor ook beter voor het milieu.

Voor Sodexho zijn dit redenen genoeg om op haar onderwijsinstellingen over te gaanop biologische melk en karnemelk. Hiermee komt Sodexho ook tegemoet in haarstreven om 5% van het totale inkoopvolume om te zetten naar biologische producten.De inkoopprijs van deze producten ligt iets hoger dan de reguliere zuivelproducten.Dit verschil neemt Sodexho voor haar rekening.Bovendien hoopt Sodexho hiermee jongeren bewuster te maken van gezonde voeding.

Reageer op dit artikel