nieuws

Bacardi sluit meerjarencontract met Heineken Music Hall en Catering Club

Horeca

Bacardi Nederland heeft maandagavond jl. – 19 december – een contract getekend met de Heineken Music Hall (HMH) en de Catering Club van de Amsterdam ArenA. Beide Amsterdamse locaties zullen de komende jaren vele dranken uit het Bacardi assortiment verkopen. Daarbij zal er actief en intensief op beide locaties worden samengewerkt op promotioneel gebied.

Alle partijen zijn zeer verheugd over de vergaande samenwerking. Door het contract met de twee muziekcentra wordt getekend voor een intensieve samenwerking en distributie van het assortiment van Bacardi Nederland N.V. In beide gevallen gaat het om meerjarencontracten. Grote en bekende merken die Bacardi Nederland voor het voetlicht wil brengen, zijn in ieder geval Bacardi Rum en Eristoff Vodka. Maar ook andere dranken uit het assortiment zullen verkrijgbaar zijn tijdens grote concerten, zoals de flavoured rums en premixen zoals Bacardi Breezer.

Mark de Witte, algemeen directeur van Bacardi Nederland: “Het is een voorrecht om met zulke belangrijke en professionele partijen te kunnen samenwerken. Onze merken passen zeer goed bij het publiek en de ambiance van beide topmuziekcentra en vice versa. We rekenen er op dat deze samenwerking voor allen het gewenste resultaat zal opleveren”. Van links naar rechts staan op de foto:Paul Stiekema van de Heineken Music Hall, Mark de Witte van Bacardi Nederland N.V. en Hans van der Linden van de Catering Club

Reageer op dit artikel