nieuws

BobNight’ bij grote disco’s

Horeca

Twintig grote discotheken werken komend weekend mee aan een zogeheten ‘BobNight’. Hierbij worden bezoekers die met de auto komen en nuchter blijven, beloond. De actie wordt gehouden door TeamAlert, de verkeersveiligheidsorganisatie voor jongeren.

De hoofdprijs voor een ‘Bob’ is een avondje stappen per limousine met chauffeur. Daarnaast geeft TeamAlert kettingen, glimmende polsbandjes, hamburgerbonnen en bumperstickers weg. Bezoekers die een blaastest afleggen en 0,0 promille alcohol in hun bloed hebben, vallen in de prijzen.

TeamAlert zegt blij te zijn met het grote enthousiasme onder de discotheken om aan deze actie mee te werken. ‘Wij willen vooral dat jongeren bij ons een leuk feestje komen bouwen, maar we vinden het ook belangrijk dat ze veilig thuiskomen’, aldus deelnemer Bram van der Pligt van Alcazar over de actie.

Aan de actie werken onder meer de bekende zaken Escape Venue (Amsterdam), Brothers (Bunnik), Asta (Den Haag), De Radstake (Heelweg), Alcazar (Puttershoek) en Hollywood Music Hall (Rotterdam) mee.

Reageer op dit artikel