nieuws

De Flo Groupe opent brasserie in Amsterdam

Horeca

De beroemde Franse culinaire keten Groupe Flo doet Nederland aan. Binnenkort opent Brasserie Flo een zaak in Amsterdam. De zaak komt in het nieuwe Eden Rembrandt Square Hotel in de hoofdstad.

Het nieuwe restaurants krijgt 140 couverts en opent haar deuren voor ontbijt en diner. Een groot buffet van schaal- en schelpdieren siert de ingang van het bedrijf, zoals dat zo kenmerkend is voor veel Parijse eettenten. De zaak moet de sfeer van een eetgelegenheid in Parijs hebben.

Het nieuwe hotel ligt op de hoek van het Rembrandtplein en de Amselstraat. Brasserie Flo gaat begin maart open, terwijl het nieuwe open begin volgend jaar ‘voorzichtig’ de deuren opent. Het viersterrenhotel krijgt 166 riante kamers, voorzien van de nieuwe technologieën.

De kamers in het Eden Rembrandt Square Hotel krijgen snelle internetverbinding, flatscreen tv’s en worden sfeervol ingericht met royale bedden, grote bureaus en luxe badkamers. Om in te spelen op het bruisende Amsterdamse uitgaansleven, komt er een trendy restaurant en een Wellness Centre met fitness, jacuzzi’s en sauna. Dat meldt het hotelbedrijf.

Eerder bericht over dit onderwerp:
Eden Hotel Group opent nieuw hotelbedrijf (9 mei 2005)

Reageer op dit artikel