nieuws

Gastheer weg bij De Lindehof

Horeca

Gastheer en mede-eigenaar Frans Knaapen van het met één Michelinster bekroonde restaurant De Lindehof in Nuenen vertrekt. Knaapen is toe aan een nieuwe uitdaging. Dat zegt eigenaar en chef-kok Soenil Bahadoer.

De LindehofDat meldt Misset Horeca. Bahadoer is vanaf 1 januari volledig eigenaar van het Brabantse restaurant. Hij zet de eetgelegenheid alleen voort als patron-cuisinier. Knaapen trekt zich terug uit de zaak. ‘Er zijn geen problemen’, zo laat Bahadoer weten in het vakblad.

De samenwerking tussen Bahadoer en Knaaper dateert van 1995. Het restaurant kreeg in januari 2004 een Michelinster. De keuken is Frans georiënteerd. Bahadoer staat erom bekend dat hij zich veelal laat inspirerende door rond te struinen in kleine Oosterse toko’s.

Reageer op dit artikel