nieuws

Geautomatiseerd en gestructureerd werken biedt kansen

Horeca

De horecamarkt biedt grote mogelijkheden voor jonge ondernemers met kennis van zaken. Wie geautomatiseerd en gestructureerd te werk gaat, is kansrijk. Dat zegt Khalid Oubaha, succesvol eigenaar van negen drankverstrekkende zaken.

‘Wie wil slagen in de horeca, moet over veel capaciteiten beschikken. Op het gebied van marktkennis, strategie en creativiteit bijvoorbeeld. De horeca is de laatste jaren professioneler geworden. Het imago is ook met sprongen vooruitgegaan. Daar kunnen we met z’n allen blij om zijn’, aldus Oubaha in de studentenbijlage Menjoe van Misset Horeca.

‘Ik heb vroeger het gymnasium doorlopen en bedrijfskunde gestudeerd. Daarnaast heb ik tot mijn negentiende betaald voetbal gespeeld bij MVV en jarenlang achter de bar gewerkt. Dankzij de opleidingen beschik ik over veel kennis, dankzij de sport heb ik geleerd wat discipline en presteren is en dankzij het werk achter de bar wist ik al vroeg wat de horeca inhield.’

Khalid Oubaha is eigenaar van negen horecazaken in Nijmegen, Arnhem en Enschede waaronder Drie Gezusters, Aspen Valley en Fifth Avenue. De jaaromzet van de 33-jarige Oubaha bedraagt 8,5 miljoen euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen.

Reageer op dit artikel