nieuws

Horecaondernemers zijn bedelaars

Horeca

Horecaondernemers in Raalte zijn bedelaars. Dat zegt burgemeester Alex Bolhuis van de Overijsselse gemeente. Bolhuis hekelt in een brief in de regionale krant De Stentor de houding van horecaondernemers in zijn gemeente.

Bolhuis zegt stomverbaasd te zijn dat de horeca met oud en nieuw uitsluitend een feest wil organiseren als de gemeente met geld over de brug komt. De burgemeester bekritiseert de ondernemers en noemt ze ‘een soort bedelaars’.

In de brief spreekt Bolhuis direct de horecaondernemers aan en vraagt zich hardop af waar de betrokkenheid van de ondernemers is bij het organiseren van een groot feest tijdens oud en nieuw. Eerder riepen uitbaters van De Leeren Lampe en Tivoli dat de gemeente eerst subsidie moet verstrekken, voordat er een concreet plan komt.

Reageer op dit artikel