nieuws

New Year’s Gala Party’ bij Claus

Horeca

Dit jaar geen ‘Sylvester Party’ bij Claus, maar een goednieuw concept met een gloednieuwe naam de ‘New Year’s Gala Party’. “De oorspronkelijke naam past niet meer bij het feest wat we geven, bovendien gaf de naam niet aan om wat voor feest het ging”, aldus Maikel van Dijk, Marketing Manager. “Het feest blijven we ieder jaar verbeteren, want elk jaar leren we weer nieuwe dingen.”

Het nieuwjaarsfeest bij Claus Event Center belooft dit jaar spectaculairder te worden dan ooit. De bekende dance DJ’s Marysol en Marcello staan in de line up. Partyband “Too Hot to Handle” zorgt voor disco en popmuziek. DJ René en DJ Mark mixen in verschillende zalen 2005 naar de laatste climax!

De dress code is ‘Men in Black – Black Tie preferred’ & ‘Women Dress 2 impress’.Er staan de hele avond buffetten in de verschillende zalen, de consumpties zijn inclusief en er is entertainment om een prima sfeer te verzorgen.
Ook dit jaar zullen weer veel mensen kiezen voor het nieuwjaarsfeest uit de regio. “We merken in de kaartverkoop dat mensen wel weer enthousiast zijn over het entertainment. In de voorverkoop hebben we tot nog toe meer kaarten verkocht dan de afgelopen 5 jaar!” aldus Rick Claus.

Reageer op dit artikel