nieuws

Wintervillage Nieuwegein geopend

Horeca

Na een prachtige nazomer krijgt Nederland een superwinter met gegarandeerd 100% sneeuw- en ijszekerheid. Tot en met vrijdag 13 januari 2006 is het Nieuwegein Business Center namelijk omgetoverd tot een sfeervol, winters tafereel in 19e eeuws Amsterdam. Bevroren grachten, besneeuwde kerstbomen, winterse lekkernijen, in één woord: WinterVillage. De meest originele locatie om te borrelen met collega’s en gezin. 1.800 m2 feest rond een grote grachten-ijsbaan.

WinterVillage is een initiatief van Incentive Holland. Zij biedt pakketten op maat aan voor personeel, groepen, gezelschappen, directies, partners en afdelingen. Er is in Nieuwegein Business Center plaats voor 150 tot 1500 personen. Het basisarrangement kost 29 euro per persoon, dit kan naar eigen wens op alle mogelijke manieren uitgebreid worden.

Reageer op dit artikel