eden hotel zutphen opent brasserie 6

Aan het historische 's Gravenhof in het centrum van Zutphen - op nummer 6 - is Eden Hotel Zutphen gevestigd. Dit sfeervolle hotel van de Eden Hotel Group opent morgen 21 mei in de aangrenzende dependance 'Brasserie 6'. Een trendy horecagelegenheid, die dagelijks geopend is voor lunch en diner.

Brasserie 6 is een strakke naam passend bij het moderne design van de brasserie. Er is bij de inrichting gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Het plafond is fris hemelsblauw en in de bar domineert de kleur oranje. De moderne trends zijn ook doorgevoerd in de gerechten en de presentatie van het menu.

Het hotel beschikt over drie authentieke stijlkamers, geschikt voor vergaderingen en trouwerijen. Brasserie 6 biedt verschillende mogelijkheden voor lunch en diner (tot 50 personen). Aan de voorzijde heeft Brasserie 6 een groot buitenterras waar 's zomers gegeten en gedronken kan worden. Bij kouder weer zijn de parasols verwarmd.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.