nieuws

Al Capone’s wil koelingen in kantines universiteiten

Horeca

Al Capone’s wil koelingen plaatsen in kantines van universiteiten. Daarnaast introduceert de pizzaketen mobiele verkooppunten voor markten en evenementen. De ideeën komen uit de hoed van eigenaar Danny Galiart

De voormalig ijshockeyprof wil bezoekers van markten en evenementen pizza’s verkopen vanuit mobiele verkooppunten. Voorbijgangers kunnen ter plekke een pizza samenstellen en krijgen deze verpakt in folie mee naar huis. Daar moet het nog even worden afgebakken. Galiart laat dit weten in de jongste ranglijst van Misset Horeca van grootste horecabedrijven van ons land. In de ranglijst stijgt Al Capone’s van plaats 78 naar 74 met een jaaromzet van 8,5 miljoen euro, verdeeld over 26 vestigingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels