Nieuwe website voor trendy hotels

Toeristen en zakenreizigers die op zoek zijn naar trendy hotels in Europa kunnen sinds kort terecht bij www.trendy-hotels.nl. Met de website hoopt bedenker en oud-hotelmanager Thijs Buijs consumenten een helpende hand te bieden bij hun zoektocht naar een hip hotel.

Buijs startte twee weken geleden met zijn website en biedt momenteel ruim vijftig hotels aan. De hotels liggen in hippe Europese steden, waaronder Berlijn, Barcelona, Maastricht en Stockholm. Het gaat hierbij om hotelbedrijven met een trendy uitstraling, moderne architectuur, designinrichting en een hoogwaardige servicegehalte. Buijs selecteert de hotels zelf.

De oud student van de Hoge Hotelschool Maastricht mikt op zowel de zakelijke reiziger als de toerist. ‘Vooralsnog bekijken veel toeristen de site. De eerste boekingen zijn ook al binnen. Via internet en gepubliceerde media wil hij ook de zakelijke reizigers bereiken. Die hebben veelal een eigen, specifiek boekingskanaal’, aldus Buijs.

De Maastrichter streeft er naar om in iedere hippe Europese stad minimaal één hotel aan te bieden. Buijs: ‘Zo krijgt de consument altijd een alternatief wanneer een hotel volgeboekt is. Verder houd ik me bij Europa. Dat is voorlopig groot genoeg.’ Enkele hotels die via de website zijn te boeken zijn Designhotel La Bergère in Maastricht, Hotel Derlon, eveneens in Maastricht, en het Golden Tulip Art Hotel in Amsterdam.

Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht werkte Thijs Buijs ruim 4,5 jaar in verschillende hotels van Amrâth Hôtels & Restaurants in diverse functies in de sales en marketing. Daarnaast was hij hotelmanager van Best Western Hotel Amrâth Hôtel Born-Sittard.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.