Nieuwe restaurantgids op het web

Het aantal restaurantgidsen op internet blijft groeien. De jongste website is www.nederlandserestaurants.nl, een website met allerlei informatie over restaurants die vorige maand werd gelanceerd.

Op Nederlandserestaurants.nl kunnen bezoekers informatie vinden over openingstijden, locatie, bereikbaarheid, faciliteiten en beoordelingen van bezoekers. Op de site kunnen bezoekers selecteren op regio, prijsklasse of keukensoort. Op korte termijn biedt de site horecaondernemers de mogelijkheid foto’s en menukaarten te plaatsen.

Met Nederlandserestaurants.nl krijgen horecaondernemers er weer een website bij waarop ze zich kunnen profileren. Op internet is dit onder meer al mogelijk bij www.dinnersite.nl, www.iens.nl, www.goeduiteten.nl, www.lekker.nl, www.eten.nl, www.rest.nl en www.specialbite.com.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.