nieuws

Café moet aanstaande vaders lokken

Horeca

Aantaande vaders in Breda kunnen binnenkort oefenen op hun toekomstige vaderschap. De cursus vindt plaats in een café. Dit om al lokkertje te dienen, omdat toekomstige vaders anders niet deelnemen aan de cursus.

Thuiszorgbureau Mark en Maas verzorgt de vadercursus, waarbij mannen geestelijk worden voorbereid op hun aanstaande vaderschap. Om mannen te overtuigen aan een dergelijke cursus deel te nemen en om de toegang laagdrempeliger te laten zijn, kiest de organisatie voor een café als cursusplaats.

Mark en Maas gaat zorgverzekeraars vragen of ze de workshops willen vergoeden. ‘Want waarom zou zwangerschapgymnastiek wel vergoed worden en deze cursus niet’, vraagt een woordvoerder van de organisatie zich af in Trouw. De cursus kost ongeveer vijftig euro.

Reageer op dit artikel