nieuws

Champagne & Wine bar in Claus Event Center

Horeca

Vorige week heeft Claus Event Center de nieuwe Champagne & Wine bar in gebruik genomen. De ruimte heeft een strakke, trendy en luxe uitstraling en wordt tijdens bedrijfsevenementen onder andere gebruikt om de gasten met een glas champagne te ontvangen. De bar is gezien haar ligging een mooi verzamelpunt om daarna naar één van de omringende zalen te gaan.

Onze gasten willen gezelligheid, kwaliteit, maar ook originaliteit” volgens Rick Claus. Afgelopen jaar werd al een indrukwekkende entree en vijverpartij met fonteinen aangelegd en een hippe lounge club ingericht.

Het Greenhouse, onderdeel van de monumentale Mentzhoeve, is begin 2005 compleet gerestyled. Deze zaal is volledig ingericht in loungestijl, conform de laatste trends en ontwikkelingen. Ook voor 2006 heeft Claus een aantal investeringen in het vooruitzicht. “Met de tijd mee gaan en luisteren naar de wensen van onze gasten! Claus Event Center is een gezellige feestelijke beleving voor onze gasten en dit blijven we verbeteren!”, aldus Leo Claus.

Reageer op dit artikel