nieuws

Continental ‘World’s Leading Business Class Airline

Horeca

Continental werd eind vorig jaar tijdens de World Travel Awards 2005 wederom geroemd om haar business class. De airline werd uitgeroepen tot ‘World’s Leading Business Class Airline’ en ‘North America’s Leading Business Class Airline’.

Deze prestigieuze prijzen worden gebaseerd op stemmen van 156.000 reisagenten en andere professionals uit de reiswereld in meer dan 140 landen. Continental scoorde tevens het beste van alle Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen in de Zagat US Airline Survey 2005, een onderzoek naar comfort, service en maaltijden aan boord, alsmede de functionaliteit van de website.

Continental is zes nieuwe routes gestart naar Latijns Amerika en het Caribisch gebied. Op 14 december is Continental gestart met een dagelijkse non-stop vlucht van Houston naar Buenos Aires.

Reageer op dit artikel