nieuws

Destination: Down under, het Australië lifestyle event van 2006

Horeca

Expo Haarlemmermeer, het voormalige Floriadeterrein nabij Vijfhuizen, zal van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni 2006 geheel in het teken van Australië staan. Het nieuwe lifestyle event Destination: Down Under zal bezoekers op unieke wijze kennis laten maken met Australië door ze het land te laten zien, voelen, proeven, ruiken en horen. Kortom: te laten beleven!

Het concept is afkomstig van organisatoren Libéma en Original Concepts. Zij spelen hiermee in op de viering van het vierhonderdjarig bestaan van de handelsbetrekkingen tussen Australië en Nederland.

Expo Haarlemmermeer biedt Destination: Down Under een binnen- en landelijke buitenlocatie met een totale overdekte oppervlakte van 26.000 m². Ook wordt er gebruik gemaakt van het weidse omliggende terrein waar auto- en mountainbike tracks zullen worden uitgezet.

Het event is opgedeeld in een Professional Event en een Public Event. Het Professional Event is op woensdag 31 mei en donderdag 1 juni en zal in teken staan van Milieu. Australische universiteiten, bedrijven en beroepsinstituten presenteren zich met als doel: uitwisseling van kennis, producten en diensten ter verbetering van hun concurrentiepositie binnen de globale milieu-industrie.
Het Public Event vindt plaats tijdens het Pinksterweekend en zal een voorbeeld zijn van belevingscommunicatie. Op bijzondere wijze maken de bezoekers kennis met Australië. Door mee te doen aan workshops op culinair gebied, maar ook te genieten van muziek, kunst, sport en lifestyle.Meer informatie is te vinden op destinationdownunder.nl.

Reageer op dit artikel