nieuws

Gast vijf maal kritischer

Horeca

De horecaondernemer ervaart dat de gast vijf maal kritischer is dan vroeger. Het is dan ook belangrijk om goed te luisteren naar de gast. Dat meldt algemeen directeur Derk Egeler van de Amsterdamse RAI tijdens de opening van de vijftigste Horecava.

Egeler gaf verder aan dat de horecabranche steeds professioneler wordt en dat segmentatie alsmaar toeneemt. Daarnaast meldde de oud-medewerker van Grolsch dat het moeilijk blijft om goed personeel te vinden. Verder werken horecaondernemers steeds meer met passie.

RAI-duif
Presentatrice Sylvana Simons, bekend van ondermeer het huisprogramma’s op tv, meldde speciale attentie voor een de recordpoging om champagneglazen te bouwen. ‘We hopen dat de RAI-duif zich niet meldt’, grapte Egeler, met een knipoog naar de bekende dominomus die tijdens een recordpoging werd neergeknald.

Verder viel tijdens het openingprogramma op dat er in de zaal mensen aanwezig waren die vijftig jaar geleden tijdens de eerste Horecava ook van de partij waren. ‘De heer Kranenberg’ was er een halve eeuw geleden ook bij als directeur van de toenmalige Amstel-brouwerij.

Meer over de Horecava leest u in ons speciale Horecava-dossier.

Reageer op dit artikel