nieuws

Gastvrij De Gouden Leeuw hotelkampioen 2006

Horeca

Hotel-restaurant De Gouden Leeuw in het Zeeuwse Scherpenisse is door de ANWB uitgeroepen tot hotelkampioen van 2006. Het kleine hotel wordt vooral geroemd vanwege de gastvrijheid.

Het hotel wordt gerund door Maurice en Tanja de Coninck, die nog maar amper kunnen bevatten van hun is overkomen. ‘Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn eerste reactie was: we hebben toch maar zes kamers?’, aldus Tanja de Coninck in het Algemeen Dagblad.

‘Het is een geweldige opsteker voor onszelf, voor onze medewerkers, en voor het eiland. Het is een bevestiging van ons harde werken. Vaak krijgen de grotere hotels of hotels in grote plaatsen deze prijs. Dit hadden wij nooit verwacht’, vult Maurice de Coninck aan.

De kamers van De Gouden Leeuw hebben bijzondere namen zoals Rammegors, Meestoof en Clovenier. Allemaal namen die iets met het eiland Tholen te maken hebben. In een aantal hotelkamers komt het authentieke karakter van het voormalige raadhuis uit 1528 naar voren.

Reageer op dit artikel