nieuws

John Vincke nieuwe voorzitter maîtreclub

Horeca

John Vincke is de nieuwe voorzitter van de Société des Maîtres d’Hotel. De bekende gastheer Vincke vervult het voorzitterschap samen met Dick Noteboom van Landgoed de Wilmersberg in het Twentse De Lutte.

Dat meldt De Telegraaf. Het duo Vincke/Noteboom volgt Bob van Campen op, die door zijn staat van dienst erevoorzitter is geworden van de maîtreclub. Vincke, die na het debacle met Vossius als docent bij de Haagse Hotel & Management School aan de slag ging, wil het gastheerschap beter profileren.

‘Het klassieke werk moet terug in het restaurant’, aldus Vincke, die de pr gaat verzorgen. ‘Er moet weer kreeft bereid worden aan tafel of een Irish coffee. En is het niet spannend om aan tafel de oesters open te maken?’

Noteboom gaat zich bezighouden met managementtaken voor de circa honderd leden tellende club van gastheren in de betere restaurants. ‘We zijn bezig met een grote wervingscampagne, die zich uitstrekt tot België. We gaan ook trainingen en cursussen verzorgen’, verklapt Noteboom.

Reageer op dit artikel