nieuws

Kort geding Duncan Stuttenheim van de baan

Horeca

Het kort geding dat Radio 538 heeft aangespannen tegen ID&T van Duncan Stuttenheim over het dance evenement Trance Energy, gaat niet door. ID&T wilde liever met Slam!FM samenwerken dan met Radio 538 om het evenement te promoten. Radio 538 ging daar niet mee akkoord en spande een kort geding aan.

Beide partijen hebben maandag afgesproken dat ze dit jaar nog samenwerken en vanaf 2007 niet meer. De samenwerking met Slam!FM vervalt daardoor dit jaar. ID&T en Radio 538 hebben sinds 1999 samengewerkt bij de organisatie en promotie van Trance Energy.

Radio 538 zegt in een reactie blij te zijn de langdurige samenwerking toch op een positieve manier af te ronden. ID&T laat weten dat beide partijen goed overweg kunnen met de gekozen oplossing.

Trance Energy is het grootste trance evenement ter wereld met circa 30.000 bezoekers. De komende editie van Trance Energy is op 11 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel