nieuws

LiveCookingEvents verzorgt catering Holland Heineken House in Turijn.

Horeca

LiveCookingEvents zal in februari wederom de culinaire invulling verzorgen van het Holland Heineken House, deze keer tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn. 2005 was al een stormachtig jaar voor LiveCookingEvents. Het succes van Athene in 2004 werd vervolgd met het WK Voetbal onder 20 in Utrecht, het WK Honkbal in Almere en de KLM Ladies Open in Zandvoort. Mede op basis van hun ervaring en bijzondere culinaire concepten hebben zij deze opdracht gekregen van Heineken en Trefpunt Sports and Leisure Marketing.

Het befaamde Holland Heineken House, een initiatief dat sinds 1992 door NOC-NSF en Heineken is opgezet, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. De Boer Tenten levert de accommodatie De Panorama, een ovaal paviljoen met rondom glas.LiveCookingEvents verzorgt alle outlets van het à la carte restaurant, sporters, pers, crew en het publiek.

Reageer op dit artikel