nieuws

Oad reizen opnieuw bekroond tot beste reisorganisatie

Horeca

Reisorganisator Oad Reizen, het Nederlandse familiebedrijf dat de op één na grootste reisorganisatie van ons land is, is door de gezamenlijke Nederlandse reisbranche opnieuw uitgeroepen tot beste allround touroperator, de meest prestigieuze award in de reiswereld. Het was voor het vierde achtereenvolgende jaar dat Oad deze prijs in de wacht sleepte. Ook werd Oad uitgeroepen tot touroperator met de beste prijs/kwaliteitsverhouding en beste bustouroperator.

Tijdens de uitreiking op de Vakantiebeurs in Utrecht werd Oad Reizen ook nog eens verkozen tot Nederland’s beste aanbieder van reizen naar Turkije, Italië, en de Caribbean. Daarnaast werd Oad in nog 18 andere categorieën genomineerd. Oad was hiermee het meest bekroonde reismerk tijdens het zogenaamde Verengala.

De zogeheten Reisveren, een initiatief van het branchevakblad Reisrevue, worden jaarlijks uitgereikt naar aanleiding van een grootschalige NFO Trendbox-enquête onder reisbureaus. De verkiezing van de beste allround touroperator geldt als het hoogtepunt van het Verengala. Topman Louis Frankenhuis toonde zich bijzonder verheugd met deze herverkiezing: “Het bevestigt eens temeer de kracht van het merk Oad.”

Al even verheugd toonde Frankenhuis zich met de hernieuwde bekroning tot reisorganisatie met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. “Oad bewijst hiermee dat een goede kwaliteit en een scherpe prijs zeer goed hand in hand kunnen gaan. Deze bekroning is een steun in de rug voor ons onlangs genomen besluit om onze chartervluchten ook voor de komende zomer voor 100% onder te brengen bij betrouwbare partners als Martinair en Transavia.”

Daarnaast won Oad voor de achttiende keer sinds 1984 in de categorie ‘Beste bustouroperator’. Evenals vorig jaar werd Oad Reizen ook dit jaar bekroond als beste specialist op Turkije, Italië en de Caribbean. Ook werd Oad uitgeroepen tot organisatie die de beste support aan reisagenten biedt.

Het afgelopen jaar vertrouwden 737.000 Nederlanders hun vakantie toe aan Oad. De Oad Groep boekte in 2005 een omzet van € 766 miljoen en is daarmee de op één na grootste reisorganisatie van ons land. Vorige week kwam Oad in het nieuws door de overname van 34 reisbureaus van Hotelplan.

Reageer op dit artikel