nieuws

Oost Nederland krijgt eigen miljonairsbeurs

Horeca

Na de Miljonair Fair in Amsterdam krijgt Nederland een tweede beurs voor rijke mensen. In april vindt in Enschede de miljonairsbeurs ‘Oost Nederland exclusief’ plaats. Een Bentley huren voor twee weken vakantie, een totale bodyscan ondergaan of gewoon Ferrari’s bekijken.

Organisator van de beurs is M. Vormeer, leverancier van groenten uit Almelo. Volgens hem hadden bedrijven in Oost Nederland die in exclusieve goederen handelen geen podium om zich te presenteren. Daarom organiseert hij deze miljonairsbeurs, entree 75 euro.

De bezoeker kan op de beurs onder meer bij het bedrijf TforBoys uit Almelo een particulier lidmaatschap afsluiten om in een exclusieve sportauto te mogen rijden. Verder presenteert Landgoed Groot Warsnborn haar exclusieve kasteelarrangementen, showt Al Dino Moda unieke Italiaanse maatkleding, zijn er exclusieve topjuwelen te zien en voor de muziekliefhebber audio-video opstellingen van topmerken. Natuurlijk onder het genot van een glaasje Moët&Chandon.

Reageer op dit artikel