nieuws

Park Plaza neemt exploitatie Ramada over

Horeca

Park Plaza Hotels Europe heeft de exploitatie van het Ramada Hotel & Suites Amsterdam overgenomen van AMS Hofpark BV. De gebouwen zijn gekocht door Parkvondel Hotel Real Estate bv.

De betrokken partijen hebben woensdagmiddag 25 januari hun handtekening gezet onder een managementovereenkomst. Het Ramada ligt aan de Koninginneweg in één van de mooiste buurten van Amsterdam met fraai uitzicht op het vondelpark en in de nabijheid van het Museumplein, zo meldt Park Plaza. Het hotel beschikt over 143 kamers, verdeeld over drie panden.

Het hotel wordt de komende weken ‘gerebrand’ tot een Park Plaza hotel. De nieuwe eigenaar is van plan het hotel te verbouwen om het zo in lijn te brengen met de andere viersterrenhotels van Park Plaza Hotels Europe. Het is niet ondenkbaar dat de later dit jaar geplande upgrading gepaard gaat met het introduceren van een art-concept, waarbij een mix van kunst en reizen het thema vormt in het hotel.

Voor Park Plaza betekent het Ramada de tweede zaak in Amsterdam. Het andere hotel in de hoofdstad is het monumentale Victoria Hotel Amsterdam. Overige hotels in ons land van de keten zijn het Mandarin Park Plaza in Eindhoven en het Park Plaza Utrecht.

Reageer op dit artikel