nieuws

Sharing Success Gala enorm succes

Horeca

Het Sharing Success Gala van afgelopen zaterdag 19 november heeft een totaal bedrag van 787.000 Euro opgebracht. De gehele opbrengst gaat voor de volle 100% naar het Liliane Fonds waarmee duizenden kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden geholpen kunnen worden.

In Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk werd voor de eerste keer het 5e Sharing Success Gala, ten bate van het Liliane Fonds, gehouden. Bernd Schneider, initiatiefnemer van Sharing Success, het participatiefonds voor ondernemers, heeft met de belangeloze inzet van vele vrijwilligers en sponsoren wederom een bijzonder evenement kunnen realiseren.Liliane Fonds ambassadeurs Sandra Reemer en Jaap Jongbloed namen de presentatie van de avond voor hun rekening. De muzikale omlijsting werd verzorgd door muziekformatie To Be, Sandra Reemer en Marco Bakker onder leiding van de Philips Harmonie. Daarnaast heeft zoals ieder jaar de veiling en de loterij een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbrengst van het gala. Het culinaire hoogtepunt van de avond was een bijzonder diner, bereid door leerlingen van het ROC Zadkine onder leiding van de drie Topkoks Cees Helder van Parkheuvel (***), Eric van der Loo van de Zwetheul (**) en Marcel van Lier van Huis ter Duins eigen restaurant Latour (*).

Reageer op dit artikel