nieuws

Sportieve organisatiebureaus lanceren WinEenBedrijfsuitje.nl

Horeca

Zeven sportieve evenementenbureaus hebben WinEenBedrijfsuitje.nl gelanceerd. Bedrijven kunnen via deze website een bedrijfsuitje winnen. Het enige dat het bedrijf moet doen is via de website www.wineenbedrijfsuitje.nl , de beste reden opgeven waarom juist zij het bedrijfsuitje moeten winnen.

Elk kwartaal wordt er een bedrijfsuitje weg gegeven. Initiatiefnemer Marcel Eilering van wineenbedrijfsuitje.nl legt uit: “Met een aantal grote organisatiebureaus hadden we, na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd, zin om iets leuks en ludieks te doen voor onze markt. Bedrijfsuitjes zijn vaak dure aangelegenheden, nu valt er ook eens wat te winnen. We vinden het leuk om af en toe een bedrijf te verrassen met een mooi evenement”.

Reageer op dit artikel