nieuws

Tonita Perea sales manager Maastricht Congres Bureau

Horeca

Maastricht Congres Bureau (MCB) heeft een nieuwe Sales Manager Congressen, Tonita Perea y Monsuwé (kortweg: Tonita Perea) aangesteld. Het team van het MCB is hiermee compleet. Samen met directeur Marcel Knols en collega’s Karin Bogman, Sales Manager Meetings & Incentives en Katja Otten, Sales Assistant, zal Tonita Maastricht en regio als dé toonaangevende congres- en vergaderdestinatie in de markt gaan zetten.

De samenstelling van het bestuur is onlangs ook ietwat gewijzigd en het bestaat nu uit: de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), de heer H.J. Burgers (namens de hotels in Maastricht en regio), mevrouw M. Roovers (namens de dienstverleners), de heer O. Figge (namens MECC Maastricht) en de heer N. Bos (namens VVV Maastricht).

Reageer op dit artikel