nieuws

Van den Hombergh wordt De Maasduinen

Horeca

Hotel-Restaurant Van den Hombergh in het Limburgse Velden heet sinds kort Hostellerie De Maasduinen. De naamswijziging is het gevolg van een uitbreiding van het familiebedrijf. Dat heeft het bekende horecabedrijf in Noord-Limburg bekendgemaakt.

De nieuwe naam wordt gevoerd vanaf 1 januari. Sinds die tijd is het bedrijf gestart met een grote verbouwing, die uiteindelijk moet resulteren in een nieuwe brasserie, een vernieuwde feestzaal en een ambachtelijke ijssalon. Vorig jaar opende het bedrijf al café De Mèrt in een voormalige buurpand. Daarnaast werden de vijftien kamers van het hotelgedeelte onder handen genomen.

De familie Van den Hombergh is een bekende ondernemersfamilie in het Limburgse Velden, net even ten noorden van Venlo en iets ten zuiden van het pittoreske Arcen. Sinds 1951 runt de familie al het veelzijdige horecabedrijf aan het marktplein.

Reageer op dit artikel