nieuws

Wisseling van de wacht bij Homan Elektrotechniek

Horeca

Op vrijdag 23 december jl. is directeur/eigenaar Piet Homan van Homan Elektrotechniek uit Mijdrecht officieel teruggetreden uit het bedrijf. Met het overnemen van de aandelen is Peter Homan nu de nieuwe directeur/eigenaar van het gestaag groeiende bedrijf.

Piet Homan bemoeide zich al enige jaren niet meer actief met de dagelijkse leiding van de onderneming. De afgelopen drie jaar was die al in handen van zijn zoon Peter Homan. Homan Elektrotechniek bestaat al ruim 65 jaar en neemt een vooraanstaande positie in Nederland in op het gebied van feestverlichting, tijdelijke stroomvoorziening voor evenementen, kermissen, calamiteiten, etc. en de verhuur van elektro-aggregaten.De overname van de aandelen en het feit dat Piet Homan die dag 65 werd, is ’s avonds op grootse wijze gevierd in een tot Amsterdams café omgetoverde bedrijfshal van Homan, tezamen met honderden medewerkers, familie en vrienden.

Reageer op dit artikel