nieuws

Yuri van Gelder turnt in Claus Event Center

Horeca

Yuri van Gelder opende woensdagavond het personeelsfeest van beveiligingsbedrijf ICTS-NAS, met als thema “Simply the Best”. Als locatie was het Claus Event Center in Hoofddorp gekozen. De creatieve invulling van het feest voor het beveiligingsbedrijf op Schiphol, werd tevens door Claus verzorgd.

Yuri van Gelder vertoonde zijn “kunstje”in de Ballroom van het Event Center, waar speciaal ringen waren aangebracht. Later op de avond liet ook Judo kampioen Dennis van der Geest zien wat hij kon, maar dan als DJ!

Opdrachtgever ICTS-NAS die Claus had gevraagd een ‘simpel en goed’ personeelsfeest te organiseren was tevreden. Bekende Nederlandse bands, zoals The Franklin Brown Dance Party, verzorgde de muzikale omlijsting.

Reageer op dit artikel