nieuws

A BETTER WAY OF LIFE, lifestyle event in EvenTron

Horeca

In navolging van diverse wereldsteden heeft ’s-Hertogenbosch nu ook zijn eigen exclusieve Lifestyle beurs. Al het moois op het gebied van bijzondere mode, classy sieraden, sportieve auto’s, stijlvolle inrichting, heerlijke lichaamsverzorging, geavanceerde elektronica en culinaire bijzonderheden. Dit alles en nog veel meer andere belevingen op zaterdag 8 april en zondag 9 april in het EvenTron te Rosmalen.

Tijdens de beurs presenteert modeontwerper Jaap Rijnbende op ludieke wijze zijn Haute Couture ‘Chatwalk Show’. De Argentijnse sieradenontwerper Rodrigo Otazu showt zijn exclusieve Diamonds Collection en sieradenontwerper Batul toont zijn bijzondere collectie Buddha to Buddha.

Toegangskaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij PartyCompany via telefoon 0416 – 280 525 of op de dag zelf bij de kassa. Voor aanvullende informatie betreffende arrangementen, sponsormogelijkheden of andere vragen over A Better Way of Life kunt u contact opnemen met Willemijn Smulders: 073-657 17 56 of kijk op abetterwayoflife.nl

Reageer op dit artikel