nieuws

Bettonville opent deuren in Parijs

Horeca

Bettonville, al ruim vijftien jaar organisator van effectieve evenementen, beschikt sinds november 2005 over een vestiging in Parijs die wordt geleid door Connie Willemsen. Willemsen was voorheen al geruime tijd werkzaam bij Bettonville Nederland. Met dit nieuwe filiaal in Parijs vergroot Bettonville haar netwerk op de internationale markt en kan zo nog efficiënter en klantgerichter opereren in Frankrijk.

Het eerste succesvolle management evenement in Parijs heeft inmiddels plaatsgevonden. Deze bijeenkomst voor SCA stond geheel in het teken van ‘Paris en Code’ een nieuw concept van Bettonville. De deelnemers gingen in deze prachtige lichtstad op zoek naar de SCA “graal”. De meerwaarde van dit evenement ligt, volgens de organisator, in de scherpe combinatie van teamspirit, beleving, inzicht en cultuur. Voor meer informatie www.bettonville.nl

Reageer op dit artikel