nieuws

Bloedbad bij McDonald’s na schietincident

Horeca

Een jaloerse assistent-manager van een vestiging van McDonald’s op de Filippijnen heeft zijn nieuwe manager doodgeschoten en daarna zelfmoord gepleegd. Dat heeft de politie gemeld.

De man was zeer waarschijnlijk jaloers op de promotie van zijn collega. De dader trok een pistool op het moment dat een vergadering van het personeel zou beginnen. Het was het slachtoffers eerste dag als bedrijfsleider van het fastfoodrestaurant.

Na het schietincident vluchtte de dader het restaurantdak op, waar hij de hand aan zichzelf sloeg. De meeste klanten hoorden niets door het lawaai uit de keuken. Volgens de politie waren zowel de dader als slachtoffer assistent-bedrijfsleider, maar werd het slachtoffer gekozen als manager.

Reageer op dit artikel