nieuws

Britse koks uit de kleren

Horeca

Twaalf bekende Britse koks zijn uit de kleren gegaan voor een liefdadigheidskalender. De opbrengst van de kalender is bestemd voor een fonds voor zieke kinderen. De gefotografeerde koks zijn door collega’s veelal voor gek verklaard.

De kalender is vanaf 7 maart te koop op het vijftigste van de tweedaagse beurs Bournemouth Hotel and Catering Exhibition. Naast de ‘naked chefs’ staan gerechten van de desbetreffende kok afgedrukt op de kalender.

‘Mijn collega’s denken dat ik gek ben, maar ik ben van mening dat dit een opvallende en grappige manier is om het goede doel te helpen’, aldus Ian Hewitt, één van de deelnemende koks op de website van Caterer. Hewitt is chef-kok van Bistro on the Beach in Bournemouth en zal tijdens de vakbeurs in zijn woonplaats de kalenders signeren.

Reageer op dit artikel