nieuws

Claus Event Center decor videoclip popgroep

Horeca

De bowlingbanen van Claus Event Center in Hoofddorp waren op 17 februari het toneel voor de clip van popgroep Starstylers. Starstylers heeft in 2005 een “Dance Smashhit” gehad met het nummer “Keep on moving”. Nu enkele maanden later staan ze in Frankrijk in de top 10 en is er veel belangstelling vanuit Engeland, Duits, Polen en zelfs Israël. Een Europese en internationale doorbraak is op komst.

De groep koos voor de bowlingbanen van Claus Event Center , omdat deze een kleurrijke Amerikaanse uitstraling hebben. Mede door het gebruik van de discoverlichting van Cosmic bowling, de grote TV schermen en het interieur kon het productieteam op de bowlingbanen precies de juiste sfeer creëren. Ook de ballroom werd gebruikt voor de hippe internationale videoclip.

De groep Starstylers bestaat uit vier mensen, namelijk: Niels van de Zande (oprichter), zangeres Michelle Lemmens (Michy) en de remixers DJ Marc Heckmans en DJ Jarune (Jeroen).

Reageer op dit artikel