nieuws

DFDS Seaways biedt KinderMiniCruises aan

Horeca

De schepen van DFDS Seaways worden in 2006 tijdens de schoolvakanties bezet door zeerovers. De ferrymaatschappij, die vaart tussen IJmuiden en Newcastle, biedt in deze perioden speciale KinderMiniCruises aan die geheel in het teken staan van ”Piraten”.

Papegaai Jack de Piraat organiseert tal van leuke activiteiten en helpt de kinderen zoeken naar de waardevolle schat. De PiratenMiniCruise is te boeken vanaf € 141,- voor 3 personen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie.
Inbegrepen bij de KinderMiniCruise zijn twee overnachtingen aan boord van een luxueuze cruiseferry, transfer naar het centrum van Newcastle, een bezoekersgids over de stad en natuurlijk deelname aan de piratenactiviteiten. Onder leiding van Jack de Piraat en zijn vriendjes vermaken de kinderen zich volop tijdens de overtocht. De ouders kunnen ondertussen rustig genieten in een van de bars.Reizigers overnachten op de heen- en terugreis veelal in dezelfde hut, waardoor de bagage overdag op het schip kan achterblijven. Meer informatie over de PiratenMiniCruise is te vinden op dfds.nldfds.nl.

Reageer op dit artikel