nieuws

Google-topmannen slaan flater in restaurant

Horeca

De steenrijke topmannen Larry Page en Sergey Brin van Google zijn in verlegenheid gebracht door een restauranthouder in Brazilië. Na een etentje in het Gula Gula-restaurant bleek dat de Amerikaanse miljardairs niet in staat waren te betalen.

Page en Brin waren in Brazilië om medewerkers van de lokale vestiging te ontmoeten. Na afloop nuttigden ze een maaltijd van salade, vis en tropisch fruit in Gula Gula in Ipanema voor een totaalbedrag van 43 euro. Bij het afrekenen kregen Page en Brin van een serveerster te horen dat het krediet van hun creditkaart was overschreden. Een reserve kaart bracht uitkomst.

Page en Brin zijn de grote mannen achter het internetwonder Google. Google is verreweg de meest populairste zoekmachine op internet. Het vermogen van de twee jonge ondernemers wordt geschat op vele miljarden dollars. Alleen al de beursgang in 2004 leverde zowel Page als Brin zes miljard dollar op.

Reageer op dit artikel